maandag 17 december 2018

Rozenknopjes omslagdoekToen Naantje Knit aankondigde dat er een groot patroon getest moest worden, dacht ik heel optimistisch dat ik daar tijd zat voor had. Dus ik meldde me gelijk aan. Haar patronen zijn altijd zo mooi en afwisselend om te breien.

Nu had ik geen geschikt garen bij me, goede smoes om eens bij Eks Lilla Bod te gaan kijken, was wel een dik uur rijden, maar die moeite zeker waard! En daar kwam ik op deze garens van Drops. De drie bollen Delight heb ik ook helemaal op gemaakt, van de andere twee kleuren heb ik een bol over gehouden.Poes vond het ook een gezellig werkje, kennelijk, ze heeft urenlang op schoot gezeten terwijl ik breide. Zo gauw ze zag dat ik mijn breiwerk pakte, sprong ze op schoot.


Lekker zo'n ruime omslagdoek, zonder dat hij heel dik is. Ik ben er echt blij mee. Hij moet alleen nog gewassen en opgespannen, daar ben ik nog niet toe in de gelegenheid geweest. En ik kon het niet laten hem nu vast te laten zien.


(met dank aan dochter voor de foto's)


Het patroon is te vinden via Ravelry, of via Nana's website, en gaat als KAL. Dus je breit het patroon in delen, met meerdere mensen tegelijk, dus altijd iemand die kan helpen met tips en tricks, bijvoorbeeld op Nana's facebookgroep. Voor als je het gaat doen, veel breiplezier! Ik heb erg genoten van dit project in elk geval.

4 opmerkingen:

 1. Very I like this, i think it is going to be popular too❤🎄❤

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een fijne omslagdoek!
  groetjes Sandra

  PS je tweede foto is niet te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En je boskabouterberichtje staat ook niet op je blog :(
  groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie omslagdoek, lekker warm!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!