WorkshopsNieuws:

15 April geef ik een workshop in het Huis van Beusichem, kosten € 2,- Van 10-12 uur, in dorpshuis 't Zoetzand in Beusichem.

Komend voorjaar ga ik weer dagworkshops geven. Houd mijn blog/facebookpagina in de gaten voor de datums. 

Tot die tijd:
Je kunt nu nog bij mij thuis een individuele workshop van ca. anderhalf uur komen volgen, waarin je zelf kunt aangeven wat je wilt leren. De basisknoop, of juist wat gevorderden techniekjes... naald of spoeltje... een patroon dat je wilt maken en niet uitkomt... dat mag je zelf bepalen. 

Het enige waar je rekening mee moet houden is dat de techniek met de naald sneller leert dan met de spoel, dus dat je voor de naald wellicht meer techniekjes kunt leren in die tijd dan met de spoel. Maar ook met de spoel ga je de basis leren, de knoop en de ringen/bogen die je ermee kunt maken, zodat je heel veel patroontjes kunt maken zonder al te veel problemen.

De kosten zijn € 15,- incluis koffie/thee. Je mag je eigen materialen/patronen meenemen, maar je mag ook van mij iets lenen om te proberen. 

Kleine kanttekening, de les zal niet geheel ongestoord verlopen, want er is een eenjarige bij. 

Meld je aan door een mailtje naar handwerktuin[at]gmail.com, dan maken we een afspraak. 

Workshop frivolité
Je leert de basisknoop en die toepassen in ringen en bogen, picots en bevestigingen. Uiteraard wordt het gelijk een werkstukje. De kosten voor een middagworkshop zijn 25 euro per persoon, inclusief materiaal, en de workshops gaan alleen door bij minimaal 3 aanmeldingen. Zijn er meer dan 6 aanmeldingen dan kijken we naar de mogelijkheden. Ik houd de groepjes graag klein, zodat elke deelnemer de aandacht krijgt die ze verdient. De workshops worden gegeven in een ruimte in Bemmel (oost-Betuwe, tussen Arnhem en Nijmegen).

Diverse malen heb ik intussen workshops gegeven in Delft. (Atelier Kleurrijk Vilt)

Wil je met een eigen groepje frivolité komen leren, dan kan dat natuurlijk ook, datum en tijd is dan in overleg vast te stellen. Of nodig me uit om naar jullie toe te komen! Ook leuk voor jonge meiden om sieraden of applicaties van frivolité te maken...

Meld je aan door een mailtje naar: handwerktuin[at]gmail.com (de [at] vervangen door het apenstaartjes-teken)
 Overig
Er bestaan vage plannen in de richting van workshops oude handwerktechnieken (zoals guimpehaken, macraméhaken en dergelijke). Heb je belangstelling, of heb je iets op dit blog gezien wat je graag eens voorgedaan zou hebben, mail me dan voor meer informatie, een afspraak of prijs via handwerktuin[at]gmail.com.