dinsdag 12 maart 2019

Fotoblogje


Vorige week maandag startte heel zonnig, maar het trok steeds meer dicht met bewolking terwijl we naar het vliegveld reden om mijn zus op te halen. Het regende flink toen we naar huis reden. De volgende ochtend was het wit.


Het is toch een paar keer nog lekker wit geweest, maar in de loop van de dag verdween het weer. 's Avonds ging de regen dan weer over in hagel of sneeuw. Gelukkig bleven de wegen schoon en bleef het vaak genoeg droog om toch te wandelen en mijn zus het dorp en de omgeving te laten zien.Al lieten we ons ook lang niet altijd tegenhouden door de regen, en soms werd het dan nog droog ook, en soms niet, maar met paraplu's lopen is ook leuk.


De regendruppels hingen nog als pareltjes aan de bomen, ook weer een mooi gezicht.
Toch hebben we de zon ook regelmatig gezien.Mijn zus had aardbeienplanten meegebracht, en die moesten wel de grond in. Hopelijk hebben ze het niet té koud, want we hebben nog wel serieuze nachtvorstjes. Misschien heb ik nog wel zo'n vlies om erover te leggen als de nacht erg koud wordt. We hebben gelijk nog wat extra bakken ingeslagen, want het begint nu echt te kriebelen om lekker te tuinieren. Hopelijk binnenkort dus een tuinupdate ;-)


Zus is gisteren weer naar huis gevlogen, na een heerlijke week met leuke uitstapjes met cultuur, natuur en winkelen, lekker bijkletsen, spelen met dochter, nieuw zussenproject starten,  Van ons dagje Halmstad / Tylösand had ik al een blogje gemaakt, binnenkort volgt er nog een over ons uitstapje naar Varberg. Dank je wel zus, voor de gezellige week!

4 opmerkingen:

 1. Het lijkt me heel fijn om je nieuwe woonplek te kunnen laten zien. Hopelijk wordt nu snel wat warmer en kun je aan de slag met je tuin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn wel extra heerlijke bezoeken als je geëmigreerd bent! Het is echt een nieuwe start hè, ook in je tuin...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk zo'n bezoek van je zus, fijn voor jullie dat het toch niet zo ver is!!! Prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtige foto's in een pracht mooie omgeving

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!