maandag 21 januari 2019

Fotootjes van de omgeving


In de eerste week hier er even tussenuit gebroken om een sneeuwwandelingetje te maken. Dochter vond vooral de sneeuw en de eendjes leuk.
Afgelopen week een rondje naar het meertje aan de andere kant van het dorp, de Tyngeln. Was helemaal dichtgevroren, voor zover ik kon zien. Aan de overkant zag ik nog wat wits, dus misschien dat daar twee zwanen nog een open plekje hadden?Lijkt laagstaande zon, maar dit was gewoon begin van de middag, ze komt niet zo hoog nu.We kwamen uit bij het plaatselijke hembygdspark, een verzameling oude huisjes uit de streek. Met mooie ijspegels nu.Eerder in het seizoen liepen hier wat schaapjes, ik kon ze nu niet ontdekken.


Houtvoorraad weer aangevuld, intussen ligt het netjes deels binnen, deels in de houtschuur, en de rest onder zeil.


Nog even een klein stukje het dichtsbijzijnde bospad in, net voor zonsondergang.De lokale scouting heeft daar een heel mooi terrein. Magisch toch? Ik heb nog geen favoriete wandelroute, die zoek ik nog... blij met internet, op hitta.se net wat opties zitten bekijken, maar weer proberen ... Dit was in elk geval magisch met dat licht zo, ook al kwam ik nergens met dat pad.


Vandaag heeft het zo'n beetje de hele dag gesneeuwd:8 opmerkingen:

 1. Ik geniet volop mee, Corina! Dank je wel voor de mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed om ook tijd te nemen om te wandelen en te ontspannen.. En heerlijk om even mee te genieten!
  Ik geloof dat ik me ook wel thuis zou voelen in Zweden...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldige omgeving, wat zullen jullie genieten 🤗

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig daar bij jullie, leuk dat ontdekken, dat doen wij ook nog steeds :) De natuur is zo mooi en zo ongerept. Ik wens je vele fijne wandelingen :) Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige omgeving.
  loesje

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!