maandag 24 juni 2013

Aangeboden: merklappenboek


Ik heb nog meer in de aanbieding, dit prachtige boek heb ik dubbel, voor merklapliefhebbers wel een must, er staan patroontjes in, met een uitleg over kleuren en de betekenis van het motief...


En ik heb nog een exemplaar van TextielPlus, geen patronen of beschrijvingen, wel inspiratie en creaties van diverse textielkunstenaars.


En ik heb nog een aantal zakjes met (engelen)haartjes, synthetisch.


ALs je hier blij van wordt, laat het me weten. Uit de vorige post is ook nog niet alles vergeven. Ik zou het fijn vinden als ik vrijdag een stapeltje naar de post kan brengen, dus heb je belangstelling - reageer dan vóór aanstaande vrijdag!

7 opmerkingen:

 1. Het merklap boek, lijkt me heel mooi.
  Wat wil je daar voor terug hebben ?
  grtjs Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook ik heb wel interesse in het merklappenboek maar ik zie dat ik de tweede ben, het haar heb ik ook wel interesse in. Ik hoor wel van je wat je ervoor terug wilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Borduren is niet zo 'mijn ding', maar breien wel, dus die Burda uit je vorige blogje lijkt me wel wat. Ben vooral benieuwd naar dat 'Noors in moderne optiek'.
  Groetjes, Lindy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed idee, als ik terug ben van vakantie zal ik ook eens in mijn overscotten kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey, heb heel veel interesse in je merklappenboek, maar ik ben niet de enige zie ik :( Laat me maar iets weten of zet je het op de blog als je iets beslist hebt?
  Is het te koop? Of geef je het gewoon weg?
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goede manier om langs deze weg op te ruimen. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ook ik heb belangstelling voor je Merklappenboek, net als de andere reageerders. Ben gelukkig nog net op tijd, 't is nog even donderdag. Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!