woensdag 28 juli 2010

Rok met polswarmers


Even geen pas gemaakte dingen te showen, dus maar iets van vorig jaar. Het patroon van dit gehaakte rokje staat in het boek Happy Hooker en wordt gewoon van boven naar beneden gehaakt. Ik vond het erg leuk om te doen, je zag het onder je handen groeien, geen naden sluiten aan het eind... ideaal patroon! Ik heb 'm best veel gedragen eigenlijk, met een legging eronder van de winter, en een groen shirtje erbij. Toen vond ik dat wat te saai en haakte er polswarmers bij (een Drops-patroon). Vraag me niet waarom die foto wat mistig is, hier voor de kleur nog even de polswarmers:

5 opmerkingen:

 1. Hoi Corina,

  Ik dacht heel even dat bij jullie het weer echt omgeslagen is!! Hihihihi.....gelukkig is dat niet de reden voor het winterse rokje met polswarmers!!

  Apart!!
  Ik hoop toch dat de zomer nog even terugkomt!! Zo donker en nat!!

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel apart, kan me voorstellen dat je het veel hebt gedragen. Zelf hou ik ook erg van die groentinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, zowel het rokje als de polswarmers! Ik heb ook wat rokken in m'n queue op Ravelry staan, ik mag graag gebreide of gehaakte rokken zien.

  Groetjes
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig allebei. Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kleding om te dragen Corina, kan me voorstellen dat je hier al veel plezier van hebt gehad. Ik vind de kleuren erg mooi namelijk.
  Groetjes Carla.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!