vrijdag 23 juli 2010

Tuinieren


Gelukkig is het nu niet meer zo heel warm, eindelijk weer gewoon lekker tuinieren. Zaterdag heeft m'n mannetje me zomaar geholpen zelfs en hebben we er bergen onkruid uit gehaald (dat ondanks de warmte gewoon door groeide...).


Van de week kwam de bestelling van border.nl, keurig verzorgd, goed verpakt - vandaag krijgen de plantjes een badje en dan een plekje in de tuin.


En zoals je op de bovenste foto ziet, ik hoef het ook vandaag niet alleen te doen, de katjes gaan maar al te graag mee naar buiten. Sinds zondagmiddag komen ze dagelijks buiten. Gelukkig blijven ze nog redelijk in de buurt (toch fijn zo'n grote tuin) en gaan ze vanzelf weer naar binnen op de lange duur.


De rooie (witvoetje) heeft eindelijk een naam - Filos (Grieks voor vriend), dat vonden we wel bij hem passen. Molly was vandaag niet op haar fotogeniekst, maar wel aanwezig. Onder het wilgje in treurvorm hebben ze een mooie verstopplaats gevonden.




3 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met de beslissing om deze twee katjes te houden, Corina, ze gaan je vast veel plezier geven.
  Succes met de planten voor je tuin, ik hoop dat ze aanslaan!
  Hartelijke groet, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooie plantjes hebben jullie laten komen. Succes met het plaatsen. Gezellig hè met de poezen zo in de buurt...
  Groetjes Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach wat een mooie lieve poesjes, ze zijn zo leuk he als ze nog klein zijn, je tuin is vast een hele ontdekkingstocht voor ze. Succes met je nieuwe plantjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!