zondag 25 juli 2010

Fretjes wennen


Tja, het is me de klus wel, om de fretjes aan elkaar te laten wennen. Nu de katten groter zijn en veilig buiten kunnen spelen, gaat er weer wat meer aandacht naar de fretten. Eerst maar de rustigste van de vier fretten die het langst hier zijn in de gang (waar ze maar af en toe eens spelen) bij de 'nieuwe' heren gezet. Beginnen met samen snoepen - dat lukt in elk geval! Jizzy en Stitch snoepen samen alsof ze nooit anders hebben gedaan.


Ook met Milo lijkt het redelijk te gaan, ze gaan gewoon hun eigen gangetje, zonder zich al te druk te maken om de aanwezigheid van de ander. Samen spelen lukte ook al even, Jiz was lekker aan het stuiteren met Milo. Soms ging het de grens van stoeien wel even over, en leek het serieus te worden.


Dat levert dan weer van die zotte borstelstaarten op:


't Is maar goed dat jullie niet kunnen ruiken wat er dan ook gebeurt... Tja, fretten hebben nu eenmaal een anaalklier net als stinkdieren... Normaal merken we daar weinig van, maar als ze zich bedreigd voelen... Enfin, gelukkig kan er hier en daar nog een raam open!

Stiekem vindt ze het best leuk om door twee knappe mannen achterna gezeten te worden!


2 opmerkingen:

 1. Mooie diertjes zijn het. Ik heb dankzij uw berichtjes veel bijgeleerd. Bedankt

  groetjes,
  Knutselbeertje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een liefjes. Daar heb je vast heel veel plezier van.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!