dinsdag 26 januari 2021

Wandelen

Na een paar wat warmere dagen en regen is de sneeuw grotendeels verdwenen. Gisteren een klein voorproefje lente, met een nog waterig zonnetje, windstil, en veel vogelgekwetter. Zelfs even buiten thee gedronken en gehaakt, maar niet te lang, dan werd het toch koud. Nu hebben we weer vorst, ook overdag. 

Afgelopen week hadden we een paar keer een groepje staartmezen in het vogelrestaurant. 

Afgelopen zondag hebben we gewandeld op de terreinbaan in Hånger, waar ze voor de kinderen dieren silhouetten hebben neergezet met reflexogen. 


1800 m, uitdagend wandelen, met behoorlijk steile hellingen en om sommige stukken was de sneeuw nog niet verdwenen, dus behoorlijk glibberen. Voor dochter alleen maar extra leuk, ze wilde haast nog wel een rondje. En lekker rustig, niemand gezien daar. 


De route begint vlakbij het grafveld. 


Eenmaal weer bijna thuis zagen we nog twee elanden en een groepje van vijf reeën. Echte dus, geen uitgezaagd silhouetten ;-) 

4 opmerkingen:

  1. Wat een mooie wandeling.
    Ik vind de bloempotten bij het vogel restaurant erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Niet alleen leuke bloempotten, maar ook leuk die meesjes te zien. Ze zijn zo schattig! En die route is toch ook geweldig! Ik kan me voorstellen, dat je dochter er meer van zou willen: ontdekken waar de dieren staan, een echte speurtocht.... en de echte dieren zijn dan de kers op de cake....

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!