woensdag 29 december 2010

Update fretjes


Maar weer eens een update van het frettenborduurwerk. Geregeld doe ik nog een draadje zo 's avonds. Dat is het voordeel van een telpatroon, je gaat af op symbolen en kleurnummers, dus dat kan prima bij lamplicht. Wel leuk om af en toe een keer bij daglicht te kijken hoe het er nu uitziet!


Wat de echte fretten betreft is er minder goed nieuws, Jizzy is flink ziek en we verwachten dat ze het niet lang meer maakt. Tja, dat hoort er ook bij hè.

7 opmerkingen:

 1. Het frettenborduurwerk begint al echt ergens op te lijken en dan wordt het volgens mij ook leuker om aan te werken. Ik heb nog even teruggekeken op jouw blog om te zien hoe het gaat worden uiteindelijk en gezien dat er nog veel te gaan is. Maar het is de moeite waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het borduurwerk is schitterend, maar wat een werk hè. Sterkte met Jizzy, het hoort er dan wel bij maar het is en blijft natuurlijk verdrietig.

  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat word het borduurwerk schitterend, ik kwam hier via babs, super leuke site :)

  Je hebt een volger bij

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach, wat zielig dat je fretje zo ziek is. Beterschap maar, of komt het echt niet meer goed? Je borduurwerk schiet al aardig op! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Arme Jizzy...is toch verdrietig zoiets.
  Je geborduurde fretjes worden al erg mooi, leuk dat kleine kopje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OOh wat ga je hard zeg, je geborduurde fretjes gaan erg goed! Sterkte met de zieke Jizzy.
  Groetjes Carla.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!