dinsdag 7 december 2010

Fretje


Paperpiecing met heel veel kleine stukjes. Het patroon is van Ula Lenz en vind je hier. Hij komt uit een serie met bontdieren, een soort anti-bont quilt, maar een nerts is zo verwant aan de fret, dat ik 'm in deze kleurtjes best geschikt vind voor mijn magic pillow. Voor meer info hierover, kijk bij het label Quilten


Een sandy-color fretje, momenteel hebben we twee pittige zusjes in deze kleur, we hebben een schattige sul van een kereltje gehad, maar degene aan wie ik het meest denk is Justin. Dominant als het zo uitkwam, maar met een heel klein hartje. Of misschien juist wel een groot hart, met hem had ik echt wel een band. Hij was erg gek op mij, wachtte me op als ik thuiskwam van het werk, en had ik eens een avonddienst, dan wachtte hij van 17 uur tot ik thuiskwam om 22.15... en dat terwijl fretten 16 uur van de 24 horen te slapen! Ik ben ooit eens een weekendje weg geweest zonder man en zonder fretten, maar dat vond ie helemaal niks. Manlief kon niks met 'm beginnen, hij deed alles wat niet mocht, at slecht, beet... en toen ik thuis kwam kroop hij strak in m'n nek en bleef daar lang zitten voor een knuffel. Zo geduldig zijn ze anders niet. Hij is nog mee hierheen verhuisd, maar sprong uit z'n hangmat (z'n favoriete uitkijkplekje), en viel letterlijk om. Soms mis ik 'm nog steeds... Hier zit ie bovenop het huisje dat ik voor ze heb gemaakt:3 opmerkingen:

 1. Wat os die leuk geworden Corina.
  Ach meid, wat een triest verhaal van die lieve Justin. Natuurlijk mis je hem nog steeds, als ik het zo lees, waren jullie dikke maatjes.
  Koester die herinnering meid, dit is echte liefde!!!
  Knuf Chrissie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, wat een lief verhaal, dat ie jou zo miste. Je quilt is mooi geworden. Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie paperpiecing blok Corina, bijzonder toch dat je zo'n band met dieren kan hebben en omgekeerd. Ik herken dat wel.
  Groetjes Carla.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!