vrijdag 31 december 2010

Goede jaarwisseling


Terugkijken hoort ook een beetje op een dag als vandaag. Ik ga maar geen overzicht geven van alles dat ik heb gemaakt het afgelopen jaar. Wel wil ik jullie bedanken voor alle leuke, lieve en stimulerende reacties het afgelopen jaar. Zonder jullie was dit blog niet zo leuk om te doen, tenslotte!


Wat hoogtepuntjes: Afgelopen jaar ben ik begonnen met nog iemand met een eigen handwerkclub op internet, en dat loopt heel lekker. Daarnaast is natuurlijk ook de webwinkel gestart, en ook al is het nu erg rustig, ik heb toch wel wat omzet kunnen maken. Ik heb voor het eerst gevlogen en ben voor het eerst in het Middellandse Zeegebied geweest (Kreta), ik ben tante geworden, ben nog wat meer vrijwilligerswerk gaan doen, maar heb daarnaast ook heerlijk kunnen handwerken. Ben gaan kantklossen, heb het frivolité weer opgepakt (en de challenge aangegaan en lig daarmee aardig op schema), wat grote projecten opgestart (stola in kantbreiwerk, kledingstukken, frettenborduurwerk...)


Ik had in elk geval voor vandaag twee goede voornemens, ik kwam verkeerd uit met het breien van het vest - dat wilde ik hersteld hebben, en ik wilde verder kunnen met het kantklossen. Beide zijn gelukt, dus ik kan met een gerust hart de jaarwisseling in gaan.
 We dachten echt dat Jizzy (ons donkerste fretje) het niet zou redden, maar vandaag lijkt er weer wat meer fut in te zitten en laat ze zich iets makkelijker voeden...
Ik wens jullie een hele goede jaarwisseling, doe voorzichtig met vuurwerk (wij houden de katten maar binnen vandaag, en dat vinden ze niet eens erg), en tot gauw in het nieuwe jaar!

2 opmerkingen:

 1. Fijn dat het weer beter gaat met je fretje! Voor jou ook een hele fijne jaarwisseling en een mooi 2011! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goedemorgen Corina.
  Gelukkig nieuwjaar en op naar weer een hand werkvol 2011.
  Gelukkig gaat het met de fret weer wat beter,
  Knuffels Chrissie

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!