donderdag 30 december 2021

Let's Twist Again

 


Nu mag ik deze ook laten zien, hij was in november al klaar omdat ik dit bijzondere patroon van Naantje Knit weer mocht testen. Het patroon heet Let's Twist Again en is een mobius col. Hij verscheen als onderdeel van de kerstkalender van Atelier Sopra, maar is ook als los patroon verkrijgbaar.


Bij zo'n shawl is zowel de voorkant als de achterkant zichtbaar, dus dat vergde wat van de ontwerpster om dat te laten slagen. Met brioche (patentsteek) en ribbelsteek is dit prima gelukt. Ik gebruikte Viking Baby Ull en een restje Regia (de verlopende kleur) en een klein restje van mijn muts, die ik een paar jaar geleden al breide en die mijn favoriet is (van Dutch Wool Diva).

Een mooi ontwerp, en leuk om te breien met al die verschillende randjes en kleurtjes. Ik had een maatje kleiner kunnen nemen dan had hij wat korter om m'n hals gevallen. Hierdoor is hij wat minder geschikt als het echt koud is, maar wel leuk om te dragen op een wat opener kledingstuk of zo. 


Alle informatie en links naar de Youtube filmpjes vind je via Nana's Facebookpagina, het patroon is ook te vinden via Ravelry.

8 opmerkingen:

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!