maandag 27 april 2020

Fotoblogje


Begin van de maand een paar fruitboompjes geplant, helaas nog geen bloesem, maar dat is niet erg, laten ze hun best maar doen om aan te slaan.


We zien heel veel vlinders, en soms komen ze zelfs binnen. Over binnen gesproken, daar doen de bloemen het ook goed, een paar orchideeën weer in bloei gekregen en deze bloeit ook weer:



 Terug naar buiten!


Een paar onderweg fotootjes, af en toe rijden we een rondje.




Aprilletje zoet... 13 april hadden we nog even sneeuw!


Maar voor de rest is het helemaal voorjaar, met ongelooflijk veel anemoontjes, lijken er veel meer te zijn dan vorig jaar.





Regelmatig zien de we de reeën weer over het water, vanuit het keukenraam. Leuk om te zien hoe ze op hun gemakje eten en de omgeving voortdurend in de gaten houden, maar niet echt schrikken van onze aanwezigheid.

 
Ook de eendjes houden ons vaak gezelschap.



Ga nu net met schemertijd naar huis van het werk (21.00 uur), mooi hè?



Deze bieslook stond hier al, kennelijk een ander soort dan die ik zelf zaai, want die komt later weer op en blijft kleiner.






Overgehouden van vorig jaar, leuk hè?


Het is ook al een aantal dagen warm genoeg geweest dat de boys mee naar buiten kunnen. Lekker vers gras en paardenbloemen knabbelen.


De esdoorn begint te bloeien.



Het terras helemaal schoongeschrobd en in de olie gezet, was een flinke klus, maar het resultaat is er ook naar. En mooi op tijd klaar, we hebben er al twee keer gegeten, maar vandaag eindelijk de broodnodige regen.

2 opmerkingen:

  1. I love all the beautiful flowers💐😁💐 and the work on your deck look so nice I was bad and bugs ate my deck:(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig allemaal, ik heb weer genoten! Wat wonen jullie toch schitterend...

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!