donderdag 9 april 2020

Update knuffellapjes


Weer donderdag vandaag, en dat betekent dat er weer twee lapjes zijn gelanceerd van NaantjeKnit's lapjesdeken. Lapje 7 is een leuke vlecht, met kraaltjes. En lapje 8 een mooi kantpatroontje dat heet de Hartenvrouw, en ook deze heeft kraaltjes. Deze moest wel flink gespannen worden om 'm op maat te krijgen.


En zo groeit het voorraadje lapjes gestaag. Om nou elke maandag en donderdag hierover te bloggen is misschien wat veel, maar elke donderdag is denk ik wel oké. Wat vinden jullie?


Het patroon van Naantje Knit's Mystery KAL: Corona Knuffel Lapjes Deken is (met twee keer per week een update) verkrijgbaar via Ravelry, of Nana's webshop, en worden ondersteund door live uitzendingen op Youtube. (Begint om half 8 elke maandag- en donderdagavond, en blijven daarna beschikbaar voor wie het lapje later breit.) Op Facebook vind je meer informatie, en foto's van anderen die hier aan mee breien in NaantjeKnit's Projecthoekje.

2 opmerkingen:

  1. Mooi hoor! Je kleuren zijn ook prachtig. Erg leuk, al die verschillende steken. Wel jammer dat je die ene zo strak moet opspannen, maar hopelijk blijft deze nu op de goede maat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om de lapjesdeken te zien groeien.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!