vrijdag 14 juni 2013

Tuinieren


Ook al loop ik enorm achter met het tuinwerk, en groeit alles nu even hard, onkruid en planten... ik geniet van mijn tuin.


Nou ja... wíj genieten van de tuin. De katten zijn er maar al te graag bij als ik in de tuin aan het rommelen ben. Ze lijken heel toevallig op een afstandje te liggen, maar ze houden precies in de gaten wat ik doe, en ga ik naar binnen, dan staan ze heel rap voor de hordeur 'miauw'!


En lekker aardbeien geplukt, dus dan weet je wat er in mijn yoghurt gaat vanavond...


Intussen groeit mijn geborduurde tuintje ook, en dit keer koos ik voor de kleuren die in mijn echte tuin ook favoriet zijn, rood en paars (met een beetje roze en wit).

Oh, ik had laatst ook nog wat baksels op de foto gezet. Ik had een tijdje nauwelijks gebakken, maar ineens had ik weer de smaak te pakken.


Ik had nog een bakmix voor stroopwafelcake staan, wel wat zoet, maar perfect gelukt. Ik twijfelde over de maat van de cakevorm, dus heb ik 'm maar in de tulband vorm gedaan.


En ik bakte vorige week zaterdag een rabarbertaart, dit keer volgens een ander recept. De rabarber uiteraard uit eigen tuin. Wel bewerkelijk (met steeds die wachttijden tussendoor), maar toch ook wel lekker. Bijzonder combinatie met hazelnoot, dat past verrassend goed bij de rabarber. Het recept vind je HIER.

3 opmerkingen:

 1. Heerlijk dat je lekker in de tuin aan het rommelen bent, je rozen staan er mooi bij. Gezellig he, die poezen in de buurt, heb je altijd een paar oortjes om tegenaan te praten.
  Een stroopwafelcake.... dat klinkt lekker! Je rabarbertaart ziet er ook goed uit.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er lekker uit! Ik heb van de week ook voor het eerst rabarbertaart gemaakt op mijn werk. Erg lekker. En met die aardbeien kun je vast ook allerlei lekkers bedenken :)
  Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie roos en je baksels zien er heerlijk uit. Heb vorige week ook rababertaart gebakken met kokos strooisel, jammie jammie!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!