vrijdag 21 juni 2013

Hexagonnetjes


Mijn zusje maakte laatst een geweldig leuk quiltje op de Engelse manier, met hexagonnetjes van karton. (Ik heb er helaas geen foto van.) Ik was er zo weg van dat ik dat ook wel eens wilde proberen. Ik kreeg haar malletjes te leen en begon vol goede moed. Maar al snel had ik door dat dit niet mijn 'cup of tea' is, het wilde maar niet zo netjes als ik wilde en ik vond het te veel gedoe. Dus ik liet het bij een enkel bloemetje, en dat leverde me dan wel weer en extra blokje op voor de Magic

Onlangs kocht ze andere mallen voor een andere methode... misschien mag ik die ook wel lenen om uit te proberen... en wie weet bevalt me dat beter!

6 opmerkingen:

 1. Zo hebben we allemaal onze talenten en voorkeuren, Corina. Ik heb ook technieken die ik echt niet leuk vind om te doen, terwijl wij toch best veelzijdig en 'breed geïnteresseerd' zijn. 't is toch een leuk blokje geworden, dus je hebt er niet voor niets op gezwoegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo zie je maar dat je zelfs met iets wat je niet leuk vindt om te doen wel iets leuks kunt maken met een heel andere bestemming dan de bedoeling was.

  Succes met het lenen van de andere malletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt er toch een mooi blok aan overgehouden. Wat een lief schaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is wel een mooi blok geworden, ik kan ook niet zo goed overweg met de hexjes ik patch ze liever.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Altijd leuk om een andere techniek te proberen en de ene keer past het wel bij je en de andere keer niet.
  Het is toch een leuk blokje geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je bloemetje toch wel geslaagd hoor en een mooi blokje geworden! Ik vind hexagoontjes mooi maar heb het nog nooit geprobeerd om er zelf iets mee te maken.
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!