dinsdag 11 juni 2013

Hartjes


Had ik me toch laatst een give-away gewonnen! En gisteren bracht de post me dit leuke hartje, zo mooi verpakt. Met woorden die me erg aanspreken, want dat is waar het om gaat, niet geleefd worden, maar echt leven, liefhebben en lachen, een glimlach naar iemand kan als een zonnestraal zijn. Dank je wel Nanabee!


Zelf maakte ik een hartje van frivolité voor een handwerkvriendin die het moeilijk heeft. Het heet 'Heart of England' en is een patroon van Rosemary Peel. Je kunt het HIER vinden. Ik gebruikte een naald in plaats van een spoeltje en Lizbeth 20 garen.

5 opmerkingen:

 1. Echt wel een top give away die je gewonnen hebt, zo veelzeggend inderdaad! Daar draait alles om!
  Maar ook jij hebt een heel mooi hartje gemaakt :)
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve hartjes, eentje voor jezelf omdat je zo'n lieverd bent en eentje voor een ander omdat jij zo'n lieverd bent! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke give away,Corine!!

  En mooie woorden...
  maar enkel woorden zijn niet genoeg in het leven,je komt ze tegenwoordig op elke hoek van de straat tegen in elk winkeltje,in plakletters, op tegeltjes,zwerfsteentjes tot stukjes aangespoeld zout-hout, die wijze spreuken,citaten ....overal worden we met onze neus op de feiten gedrukt hoe het zou moeten in het leven....of kan ik in deze beter schrijven:hoe wij er allemaal zelf voor zouden kunnen zorgen dat de wereld er een stuk beter uit gaat zien,de beste zon is nog altijd een blij gezicht....laat ik daar eens mee beginnen☺
  en het delen van jou mooi gemaakte 'Heart of England' droeg daar zeker aan bij.

  Lieve groet en fijne zonnige dag,
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterende harten
  Fijne dag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Blij dat het goed is aangekomen en dat je er blij mee bent. :-) Het hartje dat jij maakte is echt prachtig, net als de driehoekjes van de volgende blogpost trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!