vrijdag 12 april 2019

Paasheksje


Eerder deze week vertelde ik al eens iets over de paasheksjes die er hier in Zweden echt bij horen. Nu had ik ook wel een leuk patroontje gevonden, en wat leuke plaatjes... En uiteindelijk de laptop dichtgeklapt en mezelf uitgedaagd om het eens helemaal zelf te doen, zonder plaatjes en patronen. En dat is nog gelukt ook, en dit is het geworden.


Ben er wel blij mee en al hakend bedacht ik dat dit dan ook wel weer een leuke basis was om meerdere figuurtjes op te verzinnen... Ik heb van dit heksje in elk geval al vast een patroon geschreven. Gezien de tijd die ik erin gestoken heb, zou ik die alleen betaald willen aanbieden, en ik ben nog even aan het onderzoeken wat de beste manier is. En ik zou wel willen proberen of ik het patroon ook kan overzetten naar Engels en Zweeds (dat laatste behoeft nog wel wat hulp denk ik).


Wat denken jullie, zou er interesse zijn in het patroon? En wat voor bedrag? Ik dacht aan € 3,50, wat vinden jullie daarvan? Hebben jullie ervaring met verkopen van patronen, wat is een handig platform?

Voor wie het patroon nu al vast zou willen kopen, mail me via handwerktuin(at)gmail.com (vervang de (at) door @ uiteraard).

Update 2021: het patroon is verkrijgbaar via Ravelry.

6 opmerkingen:

 1. Wat een dotje, ik zal straks eens googlen :)
  € 3,50 lijkt me wel goed, je kunt altijd nog zakken of in de aanbieding doen ;) maar de prijs ophogen is moeilijker. Heb je misschien een Raverly account? Groet Anita en succes met je plannen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze ziet er schattig uit. Ik kan je helaas niet adviseren over verkoop. Daar heb ik geen ervaring mee.
  Fijn weekend
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is het een schattig heksje geworden. Hoeveel de kosten moeten zijn weet ik niet, geen ervaring mee. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love is little witch and if you sell her you must also sell the story of how he came to be😀

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is een schattig heksje en ik ben ook erg benieuwd naar het verhaal erachter. Ik heb geen idee waar je het patroon te koop kunt aanbieden, maar misschien kun je een Zweedse webwinkel starten? En als je veel spullen hebt die je wilt verkopen is het misschien wel leuk om een 'loppis'te starten, of een keer op een loppis te gaan staan met de gemaakte spullen en de patronen. Zweden zijn volgens mij gek op tweedehands spullen en handwerk.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!