maandag 29 april 2019

Groen


Het lijkt nu wel elke dag groener te worden buiten. En ik wist helemaal niet dat een esdoorn zo mooi bloeide! Ruikt ook nog eens erg lekker. (En voor wie nieuwsgierig is, de twee schuren rechts zijn van ons, die ene links is van de buren en krijgt vandaag toevallig een nieuw dak.)Voor deze foto hebben we een paar stappen in de tuin van de buren gezet (nou ja, voor zover je hier van een tuin kunt spreken). Overal langs het watertje verschijnen deze gele bloemen, erg mooi.


De zwarte bessen krijgen nu snel blad en bloeien goed, dat belooft wat. Geen idee trouwens in hoeverre de vogels en andere dieren er van zullen eten, we gaan het zien.


Nou vooruit nog een keer de esdoorn, zo'n feestje die gele bloemen tegen de blauwe lucht.


Duidelijk al groen aan bomen, struiken en het gras hebben we al twee keer gemaaid.Vrijdagavond kwamen er donkere wolken, die wat later een onweersbuitje brachten. Zaterdagmiddag heeft het echt flink geregend, dus de tuin is nu weer lekker nat.
Die buien aan de lucht leverden wel weer mooie plaatjes op.

3 opmerkingen:

  1. Ja, dit is een heerlijke tijd, al het groen lekker fris en op zijn tijd een buitje :)
    Al lijkt me het bij jullie wel moeilijk om te sproeien met zo'n groot oppervlak! Geniet lekker van al het moois, Groet Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige bloesem aan de esdoorn, alles ziet er prachtig uit!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!