maandag 18 februari 2019

Makeover van een rolgordijntje


Op dochters kamer hing een rolgordijntje, maar het onderste stuk was erg lelijk geworden. De lat hing half los, en hij was verkleurd en wilde ook niet helemaal meer oprollen (je ziet het niet eens zo erg op de onderstaande foto).

Hmm... halen we 'm eraf en gooien 'm weg? We hebben nog goede overgordijnen voor haar, dus echt nodig heeft ze 'm niet... Nou ja, er is niks aan verloren, dus waarom knip ik het lelijke stuk er niet af?Zo gezegd zo gedaan. Netjes de lat losgemaakt, een stuk eraf geknipt, de lat er weer in gevouwen, met wasknijpers vastgezet. Ik was eigenlijk van plan 'm te lijmen, maar dat wilde niet zoals ik had bedacht, dus plan B (wat eigenlijk plan A was), 'm vastnaaien. Ik had alleen wat twijfels bij hoe netjes dat zou worden, en daarom bedacht ik er een kantje op te zetten.


Komen de kleuren van haar kamer ook weer in terug, en de jongedame was er helemaal blij mee. Zo mag hij nog mooi een poosje blijven hangen. Nu nog de overgordijnen ophangen. Het begint 's morgens al eerder licht te worden.

5 opmerkingen:

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!