maandag 15 oktober 2018

Bosanemoon


Kennelijk begin ik wel tot rust te komen, ik merk dat ik weer zin krijg in wat meer prutswerk, in plaats van alleen maar recht toe - recht aan breien/haken. Afgelopen april begon ik hieraan, toen we een vakantiehuisje huurden verderop hier in de straat, om onze emigratie voor te bereiden. Toen bloeiden de anemoontjes daar ook in de tuin. Maar ik kreeg 'm toen niet af, en daarna is ie nog wel een paar keer mee heen en weer gereisd tussen Nederland en Zweden, maar ik had er steeds de rust niet voor. Nu weer wel, en had ik er weer echt plezier in. Dus hij is af!


Ik heb alleen geen stof bij me om hem helemaal af te werken voor in het boek met botanische borduursels. Dat zal dan nog een tijdje moeten wachten. Een paar close-ups:Dit was ook weer van een pakketje van de Bloem van de Maand serie van Blomsterstuga. Ik heb het abonnement inmiddels stopgezet, maar gelukkig heb ik er nog wel een paar om te borduren. En wie weet lukt het me dan zelf, zonder voorbeeld... Ik heb nog een paar tekeningen gefotografeerd van een talentvolle (botanisch) tekenaar die ik een tijdje mocht begeleiden, daar wil ik ook nog wat mee doen, ik heb al wel een plannetje, maar geen geschikte stof voor de ondergrond bij de hand. Wie weet kom ik hier nog eens wat tegen, de lokale handwerkwinkels moet ik nog een beetje ontdekken.

5 opmerkingen:

 1. Een prachtig geborduurd anemoontje... Fijn dat je wat meer rust krijgt, dan ga je je thuis voelen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk dat je weer wat rust hebt gevonden om te borduren. Vraag me af of het "lint"borduren is? Nooit eerder zoiets moois gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dit is zeker lintborduren, Ineke, en onderaan het berichtje kun je ook op dat woord klikken, dan zie je m'n eerdere berichtjes hierover, mocht je dat leuk vinden.

   Verwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!