zondag 6 oktober 2013

Frivolite(k)ring dag Tiel


Gisteren was weer de Frivolitékring dag van de Frivolité(k)ring, en daar moest ik natuurlijk weer even heen. Het was iets minder druk dan meestal, had ik de indruk, maar nog steeds leuk en gezellig.


We kregen allemaal een super goed verzorgd pakketje met drie patroontjes, én materialen voor de drie patroontjes. Het was even moeilijk kiezen, maar uiteindelijk begon ik aan het 3d kerstklokje.


Nou kwam ik niet super ver, want ik had zoveel te kletsen en te bekijken. Er was best veel meegenomen voor op de tafel, maar ook langs de tafels waar iedereen zat te prutsen moest je goed kijken, want ook daar was veel moois te bewonderen. Ik heb slechts een paar foto's gemaakt.

Het nadeel van dat het zo op tafel ligt is dat je niet weet wie wat gemaakt heeft en je dus ook niet je complimenten persoonlijk kunt doen. Op de laatste foto zie je een deel van de patroontjes uit het laatste kringblad.


Uiteraard was er ook verkoop van benodigdheden. Hanke Hofstra stond er van Heikina De Ruijter, die zich nu gespecialiseerd  heeft in frivolité. Een deel van haar stand zie je links achter. Rechts staat Geralda van de kralenwinkel De Daver. En op de voorgrond zie je de collectie frivolitéboeken van de kring, erg leuk om boeken die je zo af en toe eens ergens op internet tegen komt door te kunnen bladeren.


En natuurlijk lukt het niet om met lege handjes thuis te komen, hier is mijn buit:

5 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke dag, wat een zalige buit! Veel plezier met de gekregen patroontjes, ik neem aan dat we eerdaags dat schattige kerstklokje kunnen bewonderen op je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Was ook weer een gezellige dag, en dan hoor je klik-klik-klikkerdeklik van de spoeltjes als de dames druk bezig zijn :-) Dankjewel voor het linken, super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt gezellig en inspirerend om zo samen bezig te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Wat leuk zo'n dag is dat volgend jaar weer? zo ja weet je ook welke dag?????
  groeten esther

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!