dinsdag 22 oktober 2013

Frivolité nieuws


De TIAS is afgelopen, en heeft een locomotiefje opgeleverd, intussen is er ook als bonus een patroontje voor wagentjes om erachter te maken, maar ik laat het maar zo. De patroontjes zijn nog terug te vinden op het blog. Het locomotiefje is gemaakt met twee spoeltjes en Saba 20 garen.


Dit project heb ik weer opgepakt, het bestaat uit driehoekjes (patroon van Adelheid Dangela). Ook al had het bijna twee maanden stil gelegen, ik kende het patroontje nog steeds uit mijn hoofd. Afgelopen weekend maakte ik de rechterpunt. En gisteren vulde ik onderaan die inhammen op.


Op zich is het een redelijke maat omslagdoek geworden. Ik ben alleen niet zo van de omslagdoeken, bij mij lukt het nooit zo erg om die dingen op de plek te houden. En het sokken garen vind ik wat te stug om mooi te willen vallen. Maar ik heb er al weer een ander ideetje mee, moet ik alleen nog 4 extra driehoekjes maken, ik denk dat ik daar nog net genoeg garen voor heb.En het lijkt er op dat er voor aanstaande zaterdag toch voldoende deelnemers zijn om de cursus in Delft door te laten gaan. Er kunnen nog wel wat mensen bij, dus mocht je zin hebben om deze techniek ook te leren, hetzij met de spoel, hetzij met de naald, dan ben je van harte welkom. Je kunt mij een mailtje sturen, maar je mag je ook rechtstreeks bij Atelier Kleurrijk Vilt aanmelden. Wie weet tot ziens!

1 opmerking:

  1. Wat mooi een trein dat had ik er niet achter gezocht en wat wordt je sjaal prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!