zondag 12 mei 2013

Weer een paar blokjes


Gisteren ging ik naar mijn hobbyruimte met heel andere plannen, maar uiteindelijk kwamen er weer twee blokjes voor de Magic onder mijn vingers vandaan. Deze, die ik 'shabby rose' noem, is geïnspireerd door een plaatje van Pinterest (KLIK), op de naaimachine gemaakt. Best lastig om een keer niet zo netjes te werken als ik gewend ben. De randjes zullen nog wel wat meer gaan rafelen, maar dat is juist de bedoeling.


En van een stapeltje restjes maakte ik dit tussenstrookje. Mijn zusje was laatst hier aan het prutsen en grappig genoeg pasten haar restjes perfect bij de tinten van mijn Magic. Er zitten een paar restjes van mijn eigen stofjes bij, maar het meeste is afval van haar prachtige ster.

Ik doe deze maand mee aan een bloghop Say it with flowers, en eerst wilde de inspiratie maar niet komen, met bloemen kun je zoveel... maar ineens begon het te stromen en ben ik nu volop bezig met allerlei bloemigs. Alleen mag ik dat pas eind van de maand laten zien...

5 opmerkingen:

 1. je weet toch dat afval bij creative mensen niet bestaat,je hebt er wel iets mooi mee gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je "magic" wordt prachtig Corina, jij kan dit echt wel heel goed :) Ik hou meer van breien en borduren of knutselen, maar dit ligt jou echt wel heel goed!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Corina,
  Prachtig worden je creatie's, geweldig.
  Lieve groetjes Rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat twee mooie blokjes, de bloem vind ik heel kunstig, knap hoor om tegen je natuur zo vrij te werken. Je randje is ook helemaal geslaagd, goed passend qua kleur en het vult op artistieke wijze een leeg stukje op!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie bloem! En zo herkenbaar wat je schrijft over het loslaten van altijd netjes te moeten werken..
  Ik ben daar ook wel in gevangen, maar het is goed om soms eens heel anders te werk te gaan!
  Mooie combinatie van stofjes en tinten; leuk hè om zo te spelen met materialen...

  groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!