woensdag 8 mei 2013

WOW: bezig op woensdag


Tijd om weer een update te laten zien van waar ik de afgelopen week mee bezig ben geweest. Afgelopen weekend, met support van mijn zusje, was ik bezig met de Heart's Desire, naar het ontwerp van Esther Aliu. Ik heb de hoekblokken op maat geknipt en de stofjes uitgezocht om het bijbehorende motief te maken.


De blokken die klaar zijn, liggen nu weer op hun kokertje gerold te wachten tot er een blok bij komt. En ik heb de helft van de paperpiecing randjes die er tussen komen geknipt en uitgetekend op luierinleg doekjes, die liggen in de blokrol beneden klaar om aan elkaar genaaid te worden.


De Thistle-omslagdoek blijft gestaag groeien, nog een klein stukje en ik heb de eerste kleurherhaling af, ik ben benieuwd of het echt hetzelfde uitkomt, of dat het toch een beetje verschuift...


En het 56e HALblokje is klaar en heet 'New Wave Stitch'. Nog 7 om de 63 vol te krijgen! Nu alleen nog kiezen waar ik vandaag aan verder ga...

Wil je zien waar anderen mee bezig zijn op deze woensdag, kijk dan op Esther's Blog. Zij is trouwens de ontwerpster van de Heart's Desire waar ik aan bezig ben, en binnenkort verschijnt er een nieuwe BOM (Block of the Month) op haar blog/website.

8 opmerkingen:

 1. Corina your Hearts Desire is looking beautiful, and what a wonderful way to keep all the pieces together in a tube, a wonderful tip. Your knitting has some wonderful colours in it. It is so nice to see your name again in the links. Happy sewing Glenda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie blokken heb je gemaakt en je sjaal wat wordt die prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow Corina, jij gaat hard! Zulke mooie blokken heb je daar en de stofjes passen ontzettend goed samen. Je thistlesjaal blijf ik geweldig vinden, supermooie wol!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautiful fabrics for Heart Desire. Especially the background green.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Corina, I love the little creatures on your Love Entwined blocks. So much work still to do, I look forward to seeing it finished! - Cheers.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ben jij druk bezig geweest! Je sjaal wordt echt een beauty!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. WOW is een goede titel.
  WOW, wat is je heart's desire mooi!
  Groeten, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!