vrijdag 10 mei 2013

Van alles een beetje

Op de een of andere manier lukt het me niet gewoon met een project tegelijk bezig te zijn. En het zal je niet verbazen dat een deel van mijn Hemelvaartsdag (tussen kerkbezoek een toeren met een van onze oude autootjes door) op ging aan handwerken.


Ik haakte blokje nummer 57 van de HAL-deken, een lekker snel blokje met een leuk patroontje 'boxed crosses' geheten. Je zou haast denken dat Filos 'm heeft gemaakt, maar die is vooral erg lui.


De volgende is iets bewerkelijker, maar is al wel op de helft...


Via Pinterest kwam ik dit recept tegen, ze noemt het 'coconut bark', en is super simpel én (minstens zo belangrijk) super lekker! Een soort van bounty, maar dan een beetje minder ongezond. Het vult wel, dus ik heb er kleine blokken van gesneden, net weer een op bij de koffie, yummie! Het recept vind je HIER. Deze zal beslist vaker gemaakt worden, en omdat manlief niet van kokos houdt, hoef ik me niet te haasten het op te eten ;-)


Voor de Magic ben ik nu bezig met kleinere blokjes, hier een klosje. Een traditioneel quiltmotief, die je in alle kleuren tegen komt. Ik koos voor deze tinten, zodat het ook lijkt op een ouderwets klosje garen, dat vond ik wel passend in het thema.

Nou ja... ik klets al een heel eind weg, en ik had jullie nog wel willen laten zien hoe ver ik ben met het Heart's Desire blok... dat wordt me toch mooi! (al zeg ik het zelf...) En schiet het me ineens te binnen dat het vandaag de 10e van de maand is, en ik dus een borduurupdate geacht wordt te hebben... ok, mocht ik nog niet geweten hebben wat ik kon doen vandaag, dan weet ik het nu!

Goed, dan laat ik het voor vandaag maar even hierbij. En mocht je meer willen weten over een bepaald project, klik dan op het betreffende label onderaan de blogpost, of rechts in de lijst.

3 opmerkingen:

 1. Ik ken het "probleem" :) overal kleine beetjes. Het houdt een mens bezig! Ik vind je klosjesblokje superleuk! Zo'n "spool quilt" lijkt me nog wel eens wat.

  Groetjes
  Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat recept moet ik eens proberen, ik hou heel veel van kokos maar mijn man niet en gezonder dan BOUNTY, iets wat ik heel graag lust :)
  Je nieuwe blokje is heel mooi!
  Benieuwd naar je borduurupdate Corina, zal vast wel weer de moeite zijn zoals altijd!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, oh, wat laat je nu weer zien twee prachtige blokjes en 5 heerlijke brokjes! Yummie, yummie!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!