zondag 5 mei 2013

Tomaatje


Een creatief weekendje achter de rug, samen met mijn zusje. Dit keer niet zo veel te laten zien, ik maakte dit tomaatje voor de Magic, een onderdeeltje uit dezelfde quilt als de radijsjes die ik twee jaar geleden al weer maakte. Die quilt iGarden Patch uit het boek 'Paper Piecing Picnic'. De keus voor de tomaat heeft niks te maken met de politiek, maar meer met lekker eten uit de tuin, zongerijpte tomaatjes, vol van smaak... misschien ook wel een beetje herinnering aan Kreta nog...

Mijn zusje was bezig aan een heel mooi blok in zachte taupe kleuren - bleek ik hetzelfde blok in de Magic te hebben, alleen met veel meer contrast. Grappig om te zien hoe kleuren een blok zo kunnen veranderen dat je haast niet meer kon zien dat het patroon toch echt hetzelfde was. Helaas heb ik geen foto gemaakt, ze had haar blok net niet helemaal af voor ze ging. Ik heb een beetje frivolité gedaan, tussen de bedrijven door een HAL-blokje af gehaakt, en weer een flink stukje voorbereiding voor het volgende stuk Heart's Desire... alleen is daar nog niet echt iets aan te zien. Wie weet binnenkort... (of over ietsje langer...) 

6 opmerkingen:

 1. Wat een leuk blok!
  Ik hou heel er van tomaten<3<3<3
  :-)

  groetjes,
  janine (13 jaar)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sorry een type fout het moet zijn erg veel

  groetjes,

  janine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Corina,
  Meid, wat maak je toch een mooie dingen.
  En zoveel verschillende technieken.
  Zie dat je in Deventer bent geweest, ik kon niet.
  Ben al vanaf november veel aan het oppassen, wegens burn-out van onze schoondochter.
  Maar je creatie's zijn schitterend hoor. Ik geniet er iedere keer weer van .
  Lieve groetjes Rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk je tomaat :) Paperpiecing is ook leuk om te doen, maar ik heb te weinig tijd om alles te blijven doen, misschien later nog wel eens. Jij kan het in elk geval heel goed Corina!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fruitig tomaatje! Ik vind hem superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!