woensdag 1 september 2010

Give-away


Ik houd jullie niet langer in spanning, nu ik de 50 volgers gepasseerd ben, is dat wel reden voor een 'feestje' in de vorm van een give-away. Ik houd het lekker simpel, iedereen die reageert op dit bericht maakt kans op bovenstaande give-away. Het zou leuk zijn als je in je bericht vertelt wat je zo leuk vindt aan dit blog en over welk onderwerp je het liefste leest. Je bent vrij om elders te berichten dat deze give-away plaatsvindt, maar dit levert geen extra winkansen op. Je hebt de tijd tot 18 september!

De give-away bestaat uit: een oud exemplaar van Hobby Handig, met leuke haakpatroontjes, tuinkabouters om te borduren en patronen voor de breiringen, naast alle niet-handwerkdingen die er natuurlijk ook in staan, een boekenlegger van frivolité, een pakketje om zelf een kaboutertje te maken, een door mij gemaakte dwerg en een zakje met draadjes en lintjes. Een paar fotootjes van de patroontjes uit het blad...

(A give-away to celebrate I reached the 50 followers mark! Just leave a comment on this blogmessage before September 18th, and tell me what you like about this blog, or on what subject you'd like to read more. The magazine and the little pattern are in Dutch. )


15 opmerkingen:

 1. joh, wat een mooie give-away! Ik doe graag mee!
  Ik vind je frivolite prachtig! Ooit heb ik het ook gekund, maar dat is minstens 25 jaar geleden. Toen ik een puber was, leerde ik het van een oude dame uit de buurt. Stiekem vond ik dat erg leuk, maar het was toen natuurlijk totaal niet "cool".
  Succes verder met je blog! Aafke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, hier wil ik wel voor in aanmerking komen! Wat ik graag lees (buiten de tuin en huisdier topics) is over frivolité. Ik vind het zo'n kunstige handwerkvorm en ik zou het zelf ook graag eens leren.

  Groetjes
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Corina,

  Ik vind je blog helemaal leuk. De handwerkonderwerpen omdat we veel dezelfde interesses hebben. De beestenboel, omdat ik alle dieren wel leuk vind, maar niet alles in huis wil of de tijd er niet voor heb. En dan is het leuk om te lezen wat anderen voor dieren hebben en wat ze beleven.
  En je tuin omdat ik thuis een tuinman heb en ik dus alleen maar naar tuinen kijk :D
  Bij je volgers kijken wat die voor moois maken. En de blogs die jij volgt om dezelfde reden.
  Jammer dat al die sites bekijken zoveel nieuwe ideeën oplevert en ik al een plank vol heb met dingen nog te doen LOL.
  Oja, leuk idee van de give-away!

  Groeten,
  Marcella aka Creadozo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat Corina, met je vijftig volgers. Leuke mijlpaal inderdaad. En dat er nog maar vele mogen volgen. Het leuke van jouw blog vind ik de variatie. Ben zelf weg van vilt, maar als ik jouw andere handwerktechnieken zie begint het bij mij ook te kriebelen.
  Succes verder.
  Liefs Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I like everything about your blog. I don't read Dutch. But that's not a problem cause I just have it translated so I can read your blog. Your give away is very lovely filled with many good things.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je 50 volgers, Corina! Ik vind je blog er erg mooi en verzorgd uitzien, hij straalt ook rust uit. En je 'schrijfsels' lees ik graag. Ook al ben ik zelf een poppengek, ik vind het altijd leuk om te zien wat andere mensen maken. Dat inspireert mij! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd dat je de 50 volgers gepasseerd bent. Wat mij zo aantrekt aan je blog is dat ik het zo knap vind dat je zoveel verschillende technieken beheerst. En dan is het een prachtig blog om te zien.
  Super give-away.....
  Groetjes Rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met je 51 volgers,ik kom graag naar je blog kijken en lees graag wat je schrijft vooral over borduren,kruissteek kunstbreien en frivolité.De give-away is aantrekkelijk en ik doe graag mee.Groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi,

  Wat een heerlijk veelzijdige crea-bea ben jij zeg en wat maak je een mooie dingen! Ik ben onder de indruk van je frivolité, voor mij is dat nooit meer geworden dan friemeletee :o)

  Gefeliciteerd met je grote schare volgers, op naar de 100!

  Doeg,
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I want to take part in your give away :) I like your whole blog, but I love your tatting :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi, leuke ideeën en een leuke give away.
  Doe graag mee.
  Groeten van Thea R.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hi Corina, I have been a follower of your blog for many months and enjoy seeing all the interesting handicrafts you do and your garden. Congratulations on reaching 50 followers!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mag ik ook meedoen aan je give-away ?
  Sedert enige tijd heb ik na meer dan 15 jaar weer eens de haakpen ter hand genomen en wat 'n plezier om weer te haken! Intussen zijn er al weer heel wat dingetjes gehaakt vooral op vraag van de dochters. Frivolité kan ik niet, breien en borduren wel, vilten heb ik tot nu toe nog niet geprobeerd. Ik vind je blog zo leuk om weer inspiratie op te doen, je brengt me op handwerkideeën waar ik zelf niet op kom. En gewoon het kijken naar je creaties vind ik al zo fijn.
  groetjes, sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh ik moet eerlijk zeggen dat ik hier per toeval kwam op zoek naar breiringen en patroontjes. Ik heb de loomset pas, maar zou het super vinden als ik hier voor in aanmerking zou komen!!! Groetjes Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!