dinsdag 21 september 2010

Vleermuisje


Een paar weken terug heb ik dit vleermuisje gemaakt, naar een patroon van Heksensteken (dat niet meer bestaat). Hij viel kleiner uit dan ik dacht, er stond ook alleen een tekening bij, geen foto. Maar goed, hij is wel geinig. Ik begin al een hele vleermuizenverzameling te krijgen.

Dit jaar heb ik er niet zoveel gezien, zou dat komen door de nieuwe straatlantaarns die de gemeente heeft geplaatst, en die veel meer licht geven? Vorig jaar hadden we een kraamkamer in de spouwmuur. In de nok staan een paar bakstenen overdwars zonder voegen, en op een gegeven moment zag ik dat er daar een uit kwam. De volgende dag wat vroeger op de schommelbank zitten tellen en na een half uur had ik er 35 geteld! Gek he, dat die beestjes daar kunnen huizen zonder dat we daar iets van gehoord hadden.

6 opmerkingen:

 1. Hoi Corina,

  Idd een beetje vreemd.Je zou denken, dat merk je toch??
  Schijnbaar niet.
  Maar het is wel heel bijzonder.
  Dus nu zit je elke avond te kijken hoe ze af en aan vliegen?

  Geniet ervan!
  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke vleermuis heb je gemaakt. Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw.. wat mooi.. :-).. helemaal al de Halloweensfeer :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, dat is toevallig! Ik stond daarstraks in de schemering met de buurvrouw buiten te kletsen en wat zie ik daar... vleermuisjes die rond ons huis cirkelen! Mischien zijn ze hierheen verhuist!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke vleermuis heb je gemaakt! Leuke beestjes vind ik (de echte bedoel ik nu) wij hadden ze maar sinds een jaar of 3 zien we ze niet meer, jammer.

  Groetjes
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O, wat een schatje! Ik moet gelijk aan mijn vakantie in Frankrijk denken, waar we 's avonds tijdens een wandeling echt zoveel vleermuizen over onze hoofden zagen vliegen! Best eng, hoor! Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!