zaterdag 4 september 2010

Bramenstukje


We hadden bedacht dat de braam wel een beetje ernstig te hard groeit voor ons tuintje, en nu hebben we vakantie, dus hebben we 'm heel rigoreus verwijderd. De japanse wijnbes zal ons wel dankbaar zijn voor de extra ruimte en licht. Misschien volgend voorjaar een framboos kopen of zo, die groeien niet zo idioot hard.

Ik vond het toch wel zonde om al die bramen weg te gooien, dus ik heb er een heel stel verwerkt in dit bloemstukje. De schaal had ik nog van een worshop, daar is de salimkrans ook van die onderin ligt. De rest komt allemaal uit eigen tuin. Heerlijk om zo je tuin in te kunnen lopen met de snoeischaar en te zoeken naar bijpassende blaadjes, takjes, bloemetjes, pluimpjes enz. Ook al ben ik helemaal niet zo'n bloemschikster, dit vond ik toch wel aardig.

4 opmerkingen:

 1. wat mooi.. moet ik ook weer eens gaan doen!.. weet je dat dit intuïtief bloemschikken is Corina.. hihi.. mag ik die foto ook pikken voor mijn club?.. lijkt me fijn om ook "intuïtief bloemschikken" als nieuwe "term" in het forum te gooien haha..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk braamstuk zeg! Een braam is inderdaad net onkruid, je moet hem continue in de gaten en onder controle zien te houden. Framboos is een stuk rustiger wat dat betreft (maar ik vind bramen toch lekkerder om te eten dan frambozen als ik eerlijk ben)

  Groetjes
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooi braamstuk stuk ,ik heb geen verstand om een bloemstuk te maken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O, wat mooi! Kan me voorstellen dat je het zonde vond om zoveel weg te gooien. Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!