woensdag 22 september 2010

Webwinkel


Elke keer werk ik de webwinkel bij, het loopt nog geen storm, maar met name de toiletrolhoedjes zijn een succes, de eerste is afgeleverd, de volgende twee zijn intussen klaar om verzonden te worden en dan ligt er nog een bestelling van twee hoedjes te wachten om gemaakt te worden. 


Ik ben nu begonnen om wat herfstiger artikelen toe te voegen, elke dag een paar of zo. Bovenstaande oorbellen heb ik ooit eens gemaakt toen ik nog veel met fimo-klei deed.


Intussen is het aanbod vrij divers geworden. Het lastigst vind ik nog steeds het bepalen van de prijs. Wat meetelt is in elk geval het materiaal wat ik heb gebruikt en de hoeveelheid tijd die iets kostte om te maken en het niveau van de gebruikte technieken.


Ik heb er ook wel eens aan gedacht op een markt te gaan staan, maar dat was me steeds nog teveel werk. Nu zou dat veel makkelijker zijn, omdat er al een hele selectie klaarligt die bestemd is voor de webwinkel, en er al prijzen bepaald zijn. Dus wie weet...

4 opmerkingen:

 1. Hoi Corina,

  Dat vind ik ook altijd het lastige, het bepalen van de prijs. Ik kijk ook eigenlijk altijd wat ik aan materiaal kwijt zou zijn. Maar ik wil het ook altijd niet te duur maken zodat het wel verkocht gaat worden.

  Groetjes Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Corina,
  I love your dolls! Now I will have one of your grones & will make the other one so he has company. Thankyou very much for sharing them will all of us!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Forgot to congratulate BSOTF she is so fortunate to have one of your dolls. Oh I recognise the Pied Piper, many years ago I lived near Hamelin. Also lovely to see some tatting, you are very gifted.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De prijs vind ik inderdaad ook altijd moeilijk. Maar zoals jij het zegt, doe ik het meestal ook. Ik sta 30 oktober op een kadootjes en handwerkmarkt. Ik laat lezen hoe het is gegaan.

  groetjessss, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!