zaterdag 26 juni 2010

Poezenavonturen


't Is wat met die beesten, 't ene moment liggen ze nog rustig te lurken, dat doen ze af en toe nog wel, 't andere moment schrikt er een en zitten ze met z'n allen achter de kast en die Spooky maar weer mauwen om ze erachteruit te roepen...


Dan kom je naar buiten, komt er ineens een Spook aanschieten met een bek vol. Nee, zo mag jij niet naar binnen! Eerst stopte ze haar prooi nog weg in de schuur, maar later haalde ze 'm weer op, nee, je mag nog steeds niet naar binnen... Toen zag ik haar niet meer, maar ineens hoorde ik achter de grote teil in het hoekje iets kraken... kennelijk heeft ze 'm zelf maar opgepeuzeld.

Of je treft dit aan, als je even binnen komt:


Leuk speelgoed, zo'n kartonnen kokertje van breikatoen... Eindeloos hebben ze zich ermee vermaakt, maar nu hebben we 'm toch maar weggegooid.

We hebben vroeger ook wel een fret uit een wc-rolletje moeten bevrijden, die wilde altijd overal in kruipen, zo'n rolletje schoof dan voor haar uit, tot ze ergens tegenaan botste en erin kon. Je weet hoe lang zo'n rolletje is, en wat een kort nekje fretten hebben, maar ze zat er zo strak in dat haar voorpoten een beetje naar achteren stonden en haar neus aan het andere eind eruit stak! We konden haar er niet uit krijgen en hebben het rolletje moeten verscheuren...

4 opmerkingen:

 1. Mooie foto's vooral de laatste vind ik grappig,de middelste minder maar ja zo gaat dat, groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dat koppie in die koker: kostelijk!

  Groetjes
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's bij mooie verhalen Corina!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan hier zo van genieten, zeker nu ik weet dat ons Célientje volgend jaar gaat samenwonen met Andries - eerst moet de woning verbouwd worden. Zij wenst een poes ipv een hond.

  nog een prettige zondag,
  Knutselbeertle

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!