dinsdag 28 september 2021

Dinsdag Poppendag

 

Sadie kreeg een nieuw rokje, die je niet eens zo goed kunt zien op deze foto, realiseer ik me nu, gemaakt van een stukje pyjamabroekpijp (hoefde ik niet eens elastiek te gebruiken) en een stukje pyjama jasje. En ze wilde haar haar ingevlochten, staat goed hè.


Maar dat is niet het enige poppendag nieuws van vandaag. Tweedehands vonden we deze schoonheid van het Noorse merk Miss Mini Me. 


Voor wie het precies wil weten, ze heet Stella, hoewel dochter haar zo niet noemt. Ze had behalve de outfit die deze poppen allemaal hebben, een tweede outfit bij zich (een ballet outfit) en een handgemaakte legging, die nog wat aandacht nodig heeft.  


Gezellig zo hè?


Hoewel ze net zo groot is als Bayers Rosie en Our Generation Sadie heeft ze niet precies dezelfde maten, dus we zijn nog aan het puzzelen wat wel en niet past. De nachtponnen die ik eerder maakte passen in elk geval, dus dat is fijn. Gisteren was dochter een dagje vrij, dus hebben we het haar van de pop gewassen. Vanmiddag eens kijken of we het uitgekamd kunnen krijgen. 

Meer poppennieuws vandaag bij?

4 opmerkingen:

 1. Wat een gezellig stel zo bij elkaar, die hebben elkaar vast een hoop te vertellen als jullie niet in de buurt zijn, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt zo leuk om samen met dochter bezig te zijn met de poppen. Jammer dat ik nooit een dochter heb gekregen...
  Dat Noorse popje is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk, prachtige pop, die Stella. Dat vind ik ook een hele leuke naam.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!