woensdag 6 juli 2016

WOW: quilten


Vandaag zal ik eens mijn quiltprojecten laten zien. Eerst de Magic, die is al deels gequilt (en heeft dus een vulling en een achterkant). Dus eigenlijk zou dit best te doen moeten zijn om af te maken. Hij ligt wel beneden, zodat ik 'm makkelijk kan grijpen, maar dat is om de een of andere reden nog niet voldoende.


Dan heb ik nog 12 blokken liggen van de Hobbit. (patroon was van Fandom in Stitches) Ik houd alleen niet zo van quilt die 'gewoon' uit blokken bestaan, en ik wil er nog een middenblok voor maken waar de rest omheen komt. Daar heb ik al wel ideeën voor en stofjes voor verzameld, maar ja, dat is wel echt zo'n klus waar je even de volle aandacht bij nodig hebt.


En dan heb ik nog een applicatiequilt, de Heart's Desire naar een patroon van Esther Aliu. (Ik kon even geen betere foto vinden.) Deze ligt boven netjes opgerold. Alleen de randen met puntjes liggen beneden, en ik geloof wel dat er intussen een rand halverwege is.

Dus drie quiltprojecten waar ik mee bezig ben. Prioriteit heeft de eerste, omdat die ook het dichtst bij voltooiing zit.

Bij Esther Aliu is nog meer 'work in progress on Wednesdays' te zien.

4 opmerkingen:

 1. 3 wonderful quilts at different stages Corina, and how happy I was to see you making Hearts Desire the most beautiful quilt design I have ever worked on. I'm working in black and white with a touch of red , yours looks stunning in Greens and Reds. Cheers Glenda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een leuk blog en wat ben je veelzijdig! Ik kom hier voor het eerst, en vind het stiekem jammer dat je zo weinig blogt! Succes met het doorquilten, en je Hearts Desire wordt een pláátje!
  Groet van Mar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love what you are doing with the Heart's Desire quilt. I would never have thought of avocado and red but you are making something very dramatic in mood. I love it.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. What lovely progress and your Hearts Desire is simply beautiful, how exciting

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!