zondag 28 februari 2016

Update onderwegwerkje


Om jullie niet teveel te vervelen met updates van de Framed Flowers even wat anders tussendoor. Een update van mijn onderwegwerkje, wat altijd in het mini-tasje in mijn handtas zit. Mocht ik dan op een lange autorit even zin hebben, of als de planning anders loopt en ik ergens moet wachten / een tijdje zit te 'niksen', dan kan ik toch iets creatiefs doen. (Verslaafd? oeps, als je dat zo leest wel hè...)


Alle vier de patroontjes (uit het boek Occhi-Patchwork und mehr van Adelheid Dangela) heb ik nu gemaakt, en ook alle vier de kleuren gebruikt. Ik had nu steeds het garen aan het spoeltje laten zitten, waardoor ik bogen met dezelfde kleur kon maken als de ringen. Het hele motiefje is dan dus in een kleur. Nu wil ik met de volgende zeshoekjes wat meer gaan variëren. (Wat uiteraard niet met alle patroontjes kan.) Daarom heb ik ze ook nog niet aan elkaar vast gemaakt. Bij de volgende update hoop ik toch wat figuurtjes aan elkaar te hebben. Zowel de kleuren als de motiefjes wil ik willekeurig gebruiken, hopelijk wordt het dan toch een mooi geheel.


De restjes garen heb ik om hun labeltjes heen gerold, leek me makkelijker dan de strengetjes, maar ze rollen wel weer een beetje af in het kleine tasje, net als de spoeltjes die niet in een frivolitéspoeltje zitten, dus ik heb wat haarelastiekjes opgedoken, nog ongebruikt om het afrollen te verhinderen. De volgende keer kan ik vast wel melden of het inderdaad werkt zoals ik hoop.

Ik moet er eigenlijk nog een leuke naam voor verzinnen, dan kan ik dat bij de labels zetten. Dan is het later makkelijker terug te vinden wat ik hiermee heb gedaan en zo... Maar namen verzinnen is niet mijn sterkste kant, dus als jullie suggesties hebben...

1 opmerking:

  1. Hallo liebe Corina,
    die Occhi-Muster sind sehr schön ;-)))

    Liebe Drosselgartengrüße von Traudi

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!