woensdag 22 januari 2014

WOW: bezig op woensdag


Gisteren ging de BOM van Gingini's Crafts & Quilts van start. En vandaag ben ik vrij, dus ben ik begonnen met het patroon uit te printen en lapjes bij elkaar te zoeken voor dit eerste blok. Het leuke is dat het gelijk een klein af quiltje wordt, later kunnen de blokken natuurlijk ook aan elkaar gezet, maar het is al wel gelijk iets. Veel groen, en een beetje bruin en goudkleurig voor mij is het plan - maar omdat er geen vooropgezet plan is, kan het ook maar zo zijn dat een deel er zo uit gaat zien, en een deel weer heel anders... in elk geval een project waar ik heel veel creativiteit in kan botvieren.


En natuurlijk ook tijd voor frivolité, hier is deeltje 6 van Jane Eborall's TIAS (tat it and see) Het zijn steeds kleine deeltjes, dus mocht je nog mee willen doen, je krijgt het nog best ingehaald!


En nog een rupsje, ook een patroontje van Jane Eborall, weer wat garen wat nog op spoeltjes zat op. Het patroontje vind je HIER.

Wil je zien waar anderen op deze woensdag mee bezig zijn, kijk dan op Esther's Blog.

3 opmerkingen:

 1. Je hebt mooie stoffen gekozen voor de bloemenquilts ben erg benieuwd hoe het gaat worden en de frivolité is ook al zo mooi het rupsje is een schatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik verheug me al op al die verschillende uitvoeringen van Framed Flowers... Groen is echt jouw kleur hè..., nou ik heb er wel vertrouwen in dat er weer iets heel moois uit je vingers komt!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een warme groen heb je uitgezocht! Het worden echt heeeeeeel verschillende blokken! :D

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!