donderdag 16 januari 2014

Joris en TIAS dag 4


Vanmorgen de laatste tenen gebreid en 'm gevuld. Zonder vulling is het een miezerig beestje:


Maf dat ie met vulling een heel stukje groter lijkt. Ook kun je dan de vormen beter zien. Joris was een patroon van Zij maakt het. Wel een gepriegel om te breien, met al die punten en vingers en tenen, maar wel alles aan een stuk, dus geen losse onderdeeltjes en naden dichtnaaien. Ik had zowaar nog veiligheidsoogjes, en die pasten ook nog door het breiwerk heen, dus weer een knuffel voor de kleine (al wist ik dat ook nog niet toen ik eraan begon).


En gisteren maakte ik deeltje 4 van de TIAS, dit stukje is nu klaar, en ik heb een effen groen draadje opgewonden voor het volgende stukje.


3 opmerkingen:

 1. Joris is prachtig geworden! Met een kleinkind hier op komst ga ik ook wat patronen bestellen bij zij maakt het denk ik, de knuffels zijn prachtig!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I could have it translated - but the texts are awful to read. I love your tatting - I know only needle-tatting. The little figure is so cute albeit I don't quite understand of what it is made.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is Joris mooi geworden! Het breisel ziet er onopgevuld inderdaad niet uit, maar de patronen zijn perfect en met vulling zijn het prachtige knuffels.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!