vrijdag 6 december 2013

SAL-boek december pagina


De laatste pagina, de 12e die nog gevuld moest worden, was die van december - en zoals je ziet, is dat ook gelukt. Al snel besloot ik voor deze maand iets met sterren te doen, of sneeuwvlokken, beide passen bij het seizoen. En zowaar sneeuwde het hier vanochtend een beetje!


Bij het doorbladeren van een paar oude Anna's vond ik deze, van november 2012 met hedebo-sterren. Nu hoort dit eigenlijk op wit linnen, maar het leek mij wel leuk een gekleurd katoentje te gebruiken als ondergrond. Het sterretje in het midden was nog niet zo makkelijk te maken, maar voor een eerste poging, vind ik het niet onaardig.


Ook wilde ik heel graag iets doen met Iers haakwerk (Irish crochet), en op Ravelry vond ik DIT patroontje, van Courtney Brock. De basis is gemaakt met een dikkere kerndraad, dit had ik nog niet eerder gedaan, maar ging prima.


En zo is het boek dan vol! Ik zal binnenkort een overzichtje laten zien van de pagina's. Wil je daar niet op wachten, klik dan op het label SAL. En wil je zien wat de andere deelnemers aan de Needlework Masters Monthly Stitch A Long maakten in december, klik dan HIER.

4 opmerkingen:

 1. Bijna jammer dat je boek nu vol is... Tjonge, wat heb ik er van genoten keer op keer. Ik zit al stiekem te denken ... (ja, als ik al die andere werkjes klaar heb...).
  Ook deze laatste bladzijde is weer zo mooi. Je weet er altijd wel weer iets bijzonders van te maken, en leuk om een even een techniek uit te proberen!
  Fijn weekend, groetjes van Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi hoor. Het is toch steeds weer een verrassing wat je hebt gedacht. Zo heb je een mooi seizoenenboek met diverse technieken gemaakt. Leuk om straks alle bladzijden nog een keer voorbij te zien komen.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie december bladzijde voor het boek. De hedebo ster is mooi ja de Anna is ook zo leuk blad met zoveel mooie handwerken dingen erin.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de link. Jou heb ik van maand tot maand gevolgd, het is ook leuk om te zien wat de anderen hebben gemaakt. Een fantastische SAL vind ik en je hebt goed volgehouden iedere maand!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!