woensdag 31 oktober 2012

Halssieraad


De nieuwe opdracht van Handwerken Zonder Grenzen is een set sieraden, en dit was een eerste poging. Op zich is er niet veel mis mee, maar toen het af was, realiseerde ik me dat ik dit zelf niet snel zou dragen en dat ik liever iets inlever wat meer bij mijzelf past. Deze wordt het dus niet. Ik heb voor HZG een nieuwe versie gemaakt, wel met wat elementen die hier ook in zitten, maar in een andere kleur, en met meer kralen. Je gaat het zien in het decembernummer!

Deze versie is gemaakt met metallic garen (Anchor Arista) in twee kleuren (donkerrood en glanzend goud) en 1 hartvormige kraal en sluit met een klein knoopje. Door de serie dezelfde ringen aan het andere uiteinde is de lengte te verstellen.

Op een internetclubje waar ik 'm liet zien, waren de meningen verdeeld. Ik heb wel keurig bijgehouden wat ik heb gedaan, dus ik zou er een (gratis?) patroon van kunnen maken, zouden jullie daar belangstelling voor hebben?

En het halssieraad zelf bied ik te koop aan voor € 25,- Je kunt 'm bestellen door een mailtje te sturen naar handwerktuin[at]gmail.com. Wie het eerst komt, die het eerst maalt.

2 opmerkingen:

  1. Het halssieraad op de foto ziet er ook al prachtig uit Corina!
    Ik word dan wel heel benieuwd naar het december nummer van HZG :)
    Groeten Aukje

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!