maandag 1 oktober 2012

Atelier De Handwerktuin


Lang twijfelde ik over de richting waarin mijn 'atelier' zich zou moeten ontwikkelen, maar gaandeweg is dat steeds duidelijker geworden voor mij. Ik heb gemerkt dat ik er niet enorm van geniet van alles te bedenken en te maken voor de verkoop, of veel stuks van hetzelfde artikel te maken op bestelling. Ik vind het zo zonde als het dan te lang blijft liggen, de webwinkel bijhouden vond ik best veel werk, wat niet enorm veel opleverde. Mijn hart blijkt toch echt te liggen bij het ontwerpen en technieken uitproberen, mooie eenmalige dingen maken én de opgedane kennis overbrengen.

Webwinkel
Dit alles betekent dat de Webwinkel gaat sluiten binnenkort. Wil je nog iets kopen, dan is nu dus je kans, binnen een paar weken is het voorbij. Bestel je deze laatste paar weken iets, en vermeld je de code 10PROCENT dan krijg je 10 procent korting op het hele assortiment (behalve patroonbladen).

Dit wil niet zeggen dat er niks meer verkocht zal worden. Af en toe zal ik nog op een markt staan, via mijn blog wat artikelen te koop aanbieden, en je kunt nog steeds wel iets op bestelling laten maken, daag me maar uit om er jouw persoonlijke draai aan te geven, altijd leuk!

Workshops
Binnenkort hoop ik ook weer nieuwe workshopdatums te plannen voor frivolité bij mij thuis (tussen Arnhem en Nijmegen). Het is ook mogelijk om me uit te nodigen op jouw locatie (tegen reiskostenvergoeding uiteraard), en er kan eventueel ook in Delft of Staphorst iets georganiseerd worden. Heb je iets anders op mijn blog gezien, dat je graag wil leren, neem contact op en informeer naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk een frivolitéreis naar Kreta te boeken (link).

Ontwerpen
Ook met frivolité ben ik steeds meer zelf aan het ontwerpen. Daar heb je nog niet zo veel van gezien op het blog - dat komt nog! Op 19 oktober verschijnt het volgende nummer van Handwerken Zonder Grenzen en daarin zie je een serie met frivolité versierde kerstballen van mijn hand! Tegen die tijd zal ik ook hier laten zien wat ik heb gemaakt daarvoor.

6 opmerkingen:

 1. Lieve Corina, dat lijkt me een prima besluit! Je kunt je nu eenmaal niet doormidden delen. Ga jij maar lekker ontwerpen als daar je hart ligt. :)

  Gefeliciteerd met je bijzondere kerstballen in Handwerken Zonder Grenzen. Hartstikke leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goed besluit Corina. Een mens kan nou eenmaal niet alles en van alles een klein beetje dat is het ook net niet. Dus goed gedaan om je hart te volgen.

  succes, Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volg je hart, Corina, dan kan het niet fout gaan. Heel veel succes met deze beslissingen.
  En die Handwerken zonder grenzen, daar hollen ik voor naar de winkel als hij uit is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Corina,

  Dat jij veel plezier beleefd aan handwerken....wat menig keer resulteert in kunstwerken in mijn ogen, wist ik natuurlijk al lang, je vele posten op dit gebied lieten dat zien.

  En nu dit leuke nieuwtje te lezen dat jou handwerken in magazine komen staan,bijzondere eer....toch...

  Maar alles wat je ook doet voor tijdverdrijf of hobby moet leuk blijven,je moet het met plezier en passie doen want dan pas komen de ware creatieve inspiraties naar boven.

  Veel succes met alles wat je onderneemt!!!

  Lieve groeten,
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een goede beslissing, Corina! Heel veel succes met het ontwerpen, ik kijk al uit naar de HzG, die ik uiteraard ga kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou graag de beschrijving van de blauw/ bruine deken willen. Is dat mogelijk?
  Groetjes
  marianne

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!