maandag 16 maart 2020

Klussen


Eerst vooral in de keuken bezig geweest, alle kastjes van binnen en van buiten geverfd en alle kastdeurtjes en voorzien van nieuwe handgreepjes, ook de tegels geverfd (met een speciale hechtlaag eronder) en de lampen vervangen, stukken beter zo!

Zo was het eerst:Kussen genaaid voor op de keukenbank, bewust dun, want de bank is aan de hoge kant, maar toch net wat zachter om te zitten.

En daarna in de kelder begonnen, onder de trap wilden we een bibliotheek maken. Vanaf dat ik wist dat bibliotheken bestaan, droomde ik al van een eigen bibliotheek en nu was het eindelijk zover. Zo zag het eruit toen de laatste verhuisdozen eruit waren.


We hadden nog een emmer muurverf van ons vorige huis over, was precies genoeg voor hier.


En intussen zijn we zover, kasten gebouwd van pallets. Nog een paar plankjes in de hoeken en nog een los boekenkarretje voor onder de trap en dan is er weer een klus klaar. Ooit wordt dat plafond en de wand boven de trap ook nog eens wit, en de oude vloerbedekking moet ook nog een keer van de trap... nog genoeg te doen dus, maar heel blij met de vorderingen. Vanavond weer verder!


4 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk, een eigen bibliotheek! Leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed bezig hoor, de keuken ziet er goed uit en die bibliotheek, om jaloers op te worden! Wat een goede benutting van de ruimte onder de trap zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Elke keer iets, dan kom je er ook ;)
  Leuk is dat, steeds een vertrek in orde maken, steeds meer naar je eigen smaak. Veel klusplezier en je bibliotheek is super. Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk om je eigen bibliotheek te hebben. Je keuken is heel sfeervol geworden.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!