donderdag 27 juni 2019

Slaapmaskers


Het is hier nu zo lang licht, dat de slaap er wel onder lijdt, en omdat we nog even niet in de gelegenheid waren de verduistering van de slaapkamer beter aan te pakken, heb ik maar snel een paar slaapmaskers gemaakt. Dochter wilde graag een eenhoorn en koos daar deze kleuren voor. Voor mezelf een simpele / saaie (hij is wel groen, zou je niet zeggen op de foto eigenlijk), wilde eerst eens proberen of het wel werkt. Af en toe raak ik 'm kwijt en dochter speelt het klaar om 'm in haar slaap keurig op het nachtkastje te leggen. Voor haar werkt het niet helaas, maar voor mij wel een beetje, en wordt ik nu toch (half) wakker van het licht, dan trek ik 'm weer goed over m'n ogen en slaap weer verder.


4 opmerkingen:

 1. Echt schattig, het eenhoornmasker!
  Ja, dat is wel lastig, als je niet kunt slapen doordat het zo licht is. Ik had ook verduisterende gordijnen voor mijn zoon, maar dan wilde hij een lichtje aan omdat het dan te donker was :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel leuk idee.
  Misschien wel een idee om er 1 voor mezelf te maken, ben nl altijd vroeg wakker !
  groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love them and have made them before filling them with chamomile and rice is nice an warm them in the microwave! have a great day!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is wel een leukertje die van je dochter. Mij lijkt het helemaal niet lekker zitten. Toch maar snel verduistering regelen?

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!