zaterdag 15 juni 2019

Fotoblogje


Pas een weekje weer thuis in Zweden, realiseerde ik me vandaag, lijkt al weer veel langer, waarschijnlijk omdat we een behoorlijk intensief weekje hadden. Niet alleen hebben we een aantal formaliteiten doorlopen om ook daadwerkelijk eigenaar te worden van het huis dat we nu nog huren, ik heb ook een baan gekregen en ben zelfs al begonnen met meelopen, op een woning met mensen met een functiebeperking. Best pittig, niet alleen veel te leren over het werk zelf, maar ook taal (zorg-vaktermen o.a.) en cultuur/eetgewoonten... super nuttig, super fijn ook om weer contact met cliënten te hebben en te zien dat dat hier ook lukt met deze net iets andere doelgroep, maar ook super veel tegelijk.


Ik heb met dit alles niet zo veel tijd gehad om te fotograferen, de foto's van vandaag zijn van begin deze week.De poezen hadden ons wel gemist, Molly is zelfs helemaal mee ons rondje bos gaan maken.


Spooky durfde dat dan net niet aan, maar is wel thuis steeds in de buurt.


Kennelijk erg vruchtbaar weer geweest tijdens onze afwezigheid, naar ons gevoel was de tuin ontploft.
Na twee avonden grasmaaien (super manlief!) zag het er al weer een stuk rustiger uit.1 opmerking:

  1. Geweldig dat je een baan hebt in Zweden Corina! Het zal voorlopig wel een hele intensieve tijd worden, met wat minder tijd om te bloggen.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!