zaterdag 10 december 2016

Social Media


Je merkt dat het op de blogs wat rustiger wordt, bloggen wordt kennelijk ingehaald door andere social media. Ik heb besloten te blijven bloggen, ondanks dat het lijkt of het minder gelezen wordt, omdat het gelijk ook een soort van portfolio is van wat ik maak, waar ik alle ruimte heb om bronnen te vermelden en iets te vertellen over wat, hoe en waarom ik iets gemaakt heb. (En vind je het leuk om te laten weten wat je vindt van wat je ziet, dan mag dat natuurlijk altijd.)

Maar ik ben ook vertegenwoordigd op andere social media, op Facebook heb ik een persoonlijk account (LINK) waar ik niet alleen laat zien wat ik maak, maar ook af en toe wat meer persoonlijke of werkgerelateerde berichtjes staan. Daarnaast ook een pagina van de Handwerktuin, waar ik nieuwtjes plaats over publicaties of workshops, of wat ik maak (maar niet alles, vooral frivolité), LINK.

Op Pinterest ben ik ook te vinden (maar daar doe ik wat minder mee tegenwoordig, kan ook zomaar weer veranderen). LINK

Ook vind je me sinds kort op Instagram, wat ik zelf erg leuk vind om foto's te kijken en inspiratie op te doen. Daar plaats ik alleen foto's van dingen die ik zelf gemaakt heb, net of langer geleden. LINK2 opmerkingen:

  1. Ik begrijp je helemaal, bij mij werkt het ook zo'n beetje op deze manier.. Ga zo door!
    Groetjes, Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik lees altijd nog hier hoor!!
    Ga je op instagram opzoeken.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!