maandag 5 september 2016

Breien


Uit Zweden, Ulricehamn, kwam dit pakket mee naar huis. Een vest dat je op twee manieren kan dragen, met vijf kleuren van heel zacht garen, 70% biologische wol en 30% brandnetelvezels. (Nee, prikt niet!) Omdat het patroon in het Zweeds is, durfde ik het niet te lang te laten liggen, bang dat ik het te lang na de vakantie daar niet meer kan lezen, en de uitleg in het Engels van de winkeldame zou vergeten. (Goeie smoezen, nietwaar?)


Dus na even puzzelen welke kleur waar gaat komen, lekker begonnen met een mouw (de mouwen met een stuk rug worden aan elkaar gebreid, straks komt er nog een los 'paneel' aan, en daar komt dan weer een rand aan). Ik geloof dat ik er aardig uit ben hoe het patroon in elkaar steekt. En ik geniet van het breien met dit mooie garen van Onion Knit (uit Denemarken).

7 opmerkingen:

 1. Ihre Strickarbeit sieht gut aus! Ich kann gut verstehen, dass es freude macht, mit dieser schönen Wolle zu stricken.
  Lieben Gruß Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat een mooie wol en wat een leuk patroon! Mijn handen zouden ook jeuken om eraan te beginnen - van uitstel komt afstel, toch? 😏

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat klinkt heel bijzonder, dat garen en het ziet er prachtig uit! Leuk, al lijkt het me inderdaad wel een uitdaging: een Zweeds patroon! Succes!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi en bijzonder! Prachtige kleurtjes, zeker zodadelijk voor de herfst!
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, je bent een smoezenkampioen! Maar zulke mooie bolletjes kun je toch niet in een zakje laten zitten of in de kast laten liggen ... Je kunt zo al zien dat het prachtgaren is!
  Hoe het vest gaat worden, snap ik niet helemaal maar ik denk wel dat het iets bijzonders gaat worden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige wol, heerlijke winterkleuren, en wat een apart patroon. Zo te zien ook ondersteboven te dragen. Ben heel benieuwd naar de vorderingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie wolletjes en leuk patroon. Daar zou ik ook meteen aan beginnen zonde om te laten liggen.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!