woensdag 7 mei 2014

Bezig op woensdag...


Vrije dag weer te kort, maar toch de cirkel opgevuld vandaag. Alleen nog de draadjes vastmaken en wegwerken. Dan heb ik nog een klein stukje te klossen, en dan ben ik weer klaar voor de laatste les Borduren met Klosjes, aanstaande zaterdag.


Renuleks zomerkleedje is weer een rondje verder. Intussen schiet rondje 6 ook al op. Hij wordt lekker groot denk ik zo.


En de blaadjes deken voor de baby groeit ook nog gestaag, toch regelmatig een naaldje 's avonds. Tja, het gaat allemaal niet meer zo rap als je van me gewend bent. Maar dat geeft niet.

3 opmerkingen:

 1. Het ziet er allemaal mooi uit.....en Corina ik doe het je niet na,nu niet en toen ik zwanger was ook niet;-) alhoewel ik in die maanden erg actief was en me nog nooit zó goed gevoeld heb......tja.....de hormonen hé.
  Het baby dekentje is prachtig van kleur en patroon!!!

  Liefs,Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt weer heerlijke handwerken onder handen, leuk die diversiteit in je werk. Grappig, en herkenbaar, dat je tempo als vanzelf aanpast de gevorderdheid van je zwangerschap, maar heel goed dat je je aanpast aan dat tempo, geniet ervan, het is een heel speciale tijd in je leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent weer lekker bezig geweest, je kantkloswerkje wordt prachtig, net als je frivolitéwerkje. Maar de blaadjesdeken steelt de show, echt chique!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!