dinsdag 20 mei 2014

Update zussenproject - deel 8


Een dubbel randje aan de linkerkant. Dit keer hadden we keus uit twee patroontjes, en zoals je ziet, kozen we verschillend. Mijn zusje Willeke ging voor de 'speciality stitch version' en ik voor de 'cutwork version'.


Dit deel ging eigenlijk verrassend vlot, zeker gezien de twee kleine motiefjes van de vorige keer die schokkend langzaam gingen.


Klik op de foto's voor een grotere afbeelding.


Ik verwachtte dat de open randjes herhaald zouden worden, waardoor ik ook af en toe zou kunnen kiezen voor een geborduurde rand. Maar even vooruit gekeken, blijkt dat alle vier de randjes verschillend zijn... hmm... dan denk ik dat ik het toch maar bij het open werk blijf houden. Leuk én leerzaam om te doen.


En nog even de complete borduurwerken tot nu toe. We hebben een derde van het patroon klaar. Het volgende deel wat we gaan doen is een vergelijkbaar randje (maar toch weer een ander patroon) aan de rechterkant.


7 opmerkingen:

 1. Ze zijn prachtig allebei corina.

  Groetjes
  Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi! en zo leuk om samen te doen lijkt mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful work on both and cut work is pretty looks best but the blue should have been done a a darker cloth to show the colors better, because normally people like blue better!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me een heel groot borduurwerk, maar oh zo prachtig, zowel die van jou als je zus en ook de beide randjes zijn mooi en heel speciaal. Nog veel borduurplezier!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig borduurwerk zijn jullie aan het maken ben erg benieuwd naar het hele werk/patroon.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!