maandag 26 mei 2014

Zijwaartse kiezelsjaal


Voor A la Sascha mocht ik weer een patroon testen, de Zijwaartse Kiezelsjaal dit keer. Ik gebruikte als garen Hot Socks Spectra van Four Seasons Gründl. Dit garen is erg mooi van kleur, mooi diep (foto geeft het niet helemaal weer, iets teveel zonlicht...)


Het garen verloopt niet helemaal regelmatig van kleur, hier en daar zit duidelijk een nieuw begin (gelukkig niet met een knoop), dus ik ben heel blij dat ik niet gepoogd heb hier ook daadwerkelijk sokken van te breien, twee dezelfde was onmogelijk geweest! Maar voor zo'n sjaal is het niet erg. Het groen valt een beetje weg in de foto, maar dat zit er toch ook echt in. Hij past perfect bij m'n zomerjas (die ik in voor- en najaar het meest draag).

Het patroon is o.a. te vinden via Ravelry: LINK.

5 opmerkingen:

 1. I have never seen a scarf like this one, it is beautiful and unique!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is dat mooi geworden, Corina. De kleurwisselingen vallen voor een ander niet op hoor. Wat ben je toch produktief. Petje af.
  groetjes,
  Rian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dat een mooie sjaal geworden, maar je hebt dan ook mooie wol gekozen, ik vind dat het kleurverloop op foto wel goed overkomt! Prachtig gedaan!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo, Corina , wat een leuke sjaal! Die vorm heb ik niet zo lang geleden al ergens gezien. Dus het woordje 'zijwaarts' begrijp ik. Maar wat is een kiezel- sjaal?
  Dit patroon zou ik best willen hebben.Kan ik hjet ergens kopen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt het kopen bij A la Sascha, via de Ravelry link die ik erbij had gezet. Zijzelf maakte 'm in kiezelkleuren, vandaar de naam denk ik. Ik kreeg je berichtje helaas niet in m'n email, dus ik hoop maar dat je dit antwoord nog leest.

   Verwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!