woensdag 19 maart 2014

Klusjes


Nou ja, klusjes, sommige dingen gaan vanzelf... Kijk de rabarber eens groeien! En op de achtergrond staat al weer een rijtje bieslook - yummie! En met zon en wind had ik zo twee draaisels was droog, ideaal.


Een jurk gerepareerd, ik had er zowaar nog een die ik aan kan met mijn buikje... Koekjes gebakken naar het recept dat ik laatst HIER tegenkwam. Ideaal van die eenvoudige recepten, waar je dan toevallig ook nog alles voor in huis hebt!


Hier nog een klus waar ik niks aan hoefde doen, vandaag is de vloer van de babykamer glad gemaakt, zodat morgen de echte vloer erop kan...


Ik was laatst bij m'n vader tussen zijn meubelstofvoorraad aan het snuffelen, en daar vond ik iets waar ik heel niet naar op zoek was. Een prachtige engelse linnen stof, maar dan niet met die fletse kleuren, maar met deze stevige - ik was er wèg van. En na het opdoeken van het logeerbed had ik een kussen over, en nu ik geregeld een poosje op de bank lig, leek het me een goed idee een hoes te maken van deze stof (en ja, ik heb nog een mooi stuk over). (de kleuren van de bovenste foto lijken er het meest op.)


4 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je de havermoutkoekjes hebt gemaakt!
  Dank je wel voor je berichtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kussen, staat buiten ook leuk. Ja, die koekjes lijken mij ook lekker. Veel plezier met het inrichten van de babykamer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ''boskamertje'' plan zat dus in je hoofd waar jij laatst over schreef en nou gaan jullie dat uitwerken,veel plezier daarbij!!

  Die koekjes lijken mij nou van het soort waar je niet vanaf kunt blijven,nou dacht ik een aardige sortering aan voorraad in de kasten en kelder te hebben om te bakken.....maar enkele ingrediënten voor deze koekjes heb ik toch echt niet toevallig in huis zoals cacao nibs, moest ff google op kokosbloesem suiker omdat het mij niks zei,goela djawa schijven heb ik wel in huis en zal dus aan het schaven moeten of volgende keer bij de toko zak losse klappersuiker mee nemen(denk dat ik ook nog eens veel voordeliger uit ben dan in menige andere winkel)
  En wat de medjoul dadels betreft,daarvoor kan je mij 's nachts wakker maken,ik eet ze tussendoor en knip ze aan reepjes op jonge bladsla,ook smakelijk met vulling van zachte kaassoort.

  Wat zal jij lekker tot rust komen met je hoofd op zo'n mooi kussen.

  Geniet van deze zonnige lentedag en lieve groet!!
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!